Olemme nyt osa CAP-Autokoulua!

Haagan Autokoulu

Ota yhteyttä

Palvelumme

Haagan Autokoulussa ajokortin suorittaminen on helppoa ja mukavaa. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä ajo-opetusta useissa eri korttiluokissa. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme luovat hyvän pohjan itsenäiseen ajamiseen.

Omistatko ajokortin, mutta ajamisesta on jo aikaa? Tai ehkä kaipaat lisäharjoitusta taskuparkkeerauksen kanssa? Ei hätää! Meiltä on myös mahdollista ostaa yksittäisiä kertausajotunteja.

Henkilöautokortti (B)

Aloita henkilöautokurssi verkossa vaikka heti! Ajokortin saa 18 vuotiaana, mutta autokoulun voit aloittaa jo 16 vuotiaana.

Moottoripyöräkortti (A)

Haaveissa kevari– tai moottoripyöräkortti? Aloita kurssi verkossa koska vain. Moottoripyöräopetus tapahtuu Maunulan toimipisteessä. Aikaisempaa kokemusta kaksipyöräisistä ei vaadita!

Mopokortti (AM120)

Mopokortti on monelle se ensimmäinen ajokortti. Tarjoamme nuorille kaikki eväät turvalliseen mopoiluun.

Opetuslupalaisten palvelut

Opetusluvalla voi antaa pakollisen opetuksen ajotunnit (väh. 10h), mutta EAS-teoriatunnit ja riskientunnistamiskoulutus tulee suorittaa autokoulussa. Meiltä nämä saa edullisesti ja helposti!

Riskientunnistamiskoulutus

Riskientunnistamiskurssit alkavat joka viikko!

Muut palvelut

Tarjoamme jo kortin omaaville kertaustunteja ja meiltä hoituvat myös lääkärin määräämät ajonäytteet.

Miksi Haagan Autokoulu?

Sijainti

Toimistomme sijaitsevat Haagassa, Maunulassa sekä Töölössä.

Kokemus

Haagan Autokoulu on toiminut Helsingissä jo yli 50 vuotta!

Joustava opetus

Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa.

Modernit opetusvälineet

Haagan Autokoulussa on mahdollista ajaa myös uudenaikaisilla ajosimulaattoreilla ja sähköautoilla.

Haagan Autokoululla on neljä kiinteää toimipistettä Helsingissä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa, Maunulassa sekä Töölössä. Ajotunteja voit suorittaa joustavasti missä tahansa pisteessämme. Joustavuutta lisää myös verkko-opiskelukurssimme, jossa teoriatunteja voit suorittaa etänä, ajasta ja paikasta riippumatta. Vaikka kotisohvalta.

Hyödynnämme ajo-opetuksessa uudenaikaisia ajosimulaattoreita. Tervetuloa tutustumaan ajosimulaattoreihimme Haagan toimipisteessä!

Meistä sanottua

Kaikinpuolin verkko-opiskelu oli itselleni paras vaihtoehto, suurella motivaatiolla ja hyvällä oppimateriaalilla sain autokoulun läpi toivotussa ajassa. Muutama pakollinen läsnäolo viimeisillä teoriatunneilla oli, jotka nekin mielestäni olisivat voineet olla verkossa, mutta onhan se mukava nähdä ketä muitakin käy autokoulua samaan aikaan ja ketä meitä on siellä opettamassa :)!

Rami

Olen ajanut ajokortin yli 10 vuotta sitten, mutta en ole sen jälkeen ajanut metriäkään. Otin Haagan Autokoulusta kertausajotunteja ja ajaminen alkoi taas sujumaan. Kiitos Jukalle kärsivällisestä opetuksesta!

Taina

Jännitin autokoulun aloittamista ja etenkin ajotunteja etukäteen. Aloitin ajotunnit simulaattorilla, jonka jälkeen oikeaan autoon siirtyminen ei tuntunut enää niin pelottavalta.

Julia

Ajoin prätkäkortin Haagan Autokoulussa. Itseni kaltaiselle kiireiselle miehelle intensiiviteorioiden suorittaminen oli todella helppo vaihtoehto. Tommin ajotunneilla oli hyvä meininki ja korttikin tuli ensimmäisellä yrittämällä!

Joni

Henkilökunta

jukka-s

Jukka S.

Liikenneopettaja

käyttäjä-m

Rauski

Liikenneopettaja

kaitsu

Kaitsu

Liikenneopettaja

jari

Jari

Liikenneopettaja

jukka-a

Jukka A.

Liikenneopettaja

tapsa

Tapsa

Liikenneopettaja

mikko

Mikko

Liikenneopettaja

oskari

Oskari

Liikenneopettaja