Autokoulun jatkaminen

1.9.2016
Posted in Yleinen
1.9.2016 admin

Autokoulu jäänyt kesken ja nyt päässä kuuluu kysymys: Miten jatkan autokoulua?

Ajokortin suorittaminen voi jäädä kesken monista syistä, oli se sitten muutos elämäntilanteeseen, rahoituksen puute tai sairaus. Tässä kirjoituksessa avaamme sinulle, miten helppoa on palata suorittamaan ajokorttia.

Ajokortin suorittamisen keskenjättäneillä on usein pelko siitä, että autokoulun joutuu aloittamaan alusta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan autokoulu jatkuu juurikin siitä, mihin se on viimeksi jäänyt. Tämä tarkoittaa sitä, että jo suoritetut ajotunnit ja teoriatunnit ovat edelleen voimassa ja jo maksetut laskut edelleen hyväksyttyjä suorituksia. Täytyy kuitenkin muistaa, että ajokorttilupahakemus on voimassa kaksi vuotta, eli jos palaat yli kahden vuoden jälkeen suorittamaan ajokorttia, tulee sinun toimittaa tarvittavat dokumentit uudestaan.

Miten siis jatkan autokoulua?

Helppoa! Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai chatin/facebookin kautta ja selvitämme mitä olet jo suorittanut ja mitä on vielä suorittamatta. Tämän jälkeen voit vaikka saman päivän aikana varata ajotunteja, tai mennä teoriatunnille. Jos ajokorttilupahakemusta ei ole tehty, tai se ei ole voimassa, toimitathan meille mahdollisimman pian tarvittavat dokumentit. Lue ohjeet ajokorttiluvan hakemisesta.

Miten vaihdan autokoulua?

Jos ajokortin suorittaminen on jäänyt kesken ja olet muuttanut toiselle paikkakunnalle, tai muusta syystä haluat vaihtaa autokoulua, sekin onnistuu yhtä helposti.
Tarvitset vain opetustodistuksen vanhasta autokoulustasi, tässä todistuksessa kerrotaan mitä olet jo suorittanut. Tämän todistuksen saa pyytämällä, ja autokoulun tulee toimittaa se sinulle jos sinulla ei ole avoimia laskuja heille.

Jos tulee näihin asioihin liittyen vielä kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Haluamme auttaa sinua jatkamaan opintojasi ajokortin parissa.