7.6.2017 admin

Helsingin yliopiston Liikennetutkimusyksikkö hakee miehiä ja naisia tutkimukseen:

“Mahdollisuus osallistua tutkimukseen, jossa tehtävänä on tunnistaa liikennemerkkejä. Palkkioksi elokuvalippu!

Haemme miehiä ja naisia osallistujiksi Helsingin yliopiston Liikennetutkimusyksikön tutkimukseen, jossa tarkastellaan liikennemerkkien ymmärrettävyyttä. Kokeet tehdään Siltavuorenpenkereellä Kruunuhaassa.

Kokeessa esitetään tietokoneen ruudulta erilaisia liikennemerkkejä ja tehtävänäsi on arvioida mitä merkit tarkoittavat. Osa esitettävistä liikennemerkeistä on käytössä Suomessa, osa ulkomailla ja osa liikennemerkeistä on myös täysin uusia. Kokeeseen osallistumiseen kuluu aikaa noin 15-30 minuuttia. Kokeen tuloksia käytetään liikennemerkkien ymmärrettävyyden kehittämiseen.

Voit osallistua tähän tutkimukseen, jos sinulla on voimassa oleva henkilöauton ajokortti ja
– olet alle vuosi sitten läpäissyt henkilöauton ajokokeen, tai
– sinulla on yli 5 vuotta ajokokemusta ja olet iältäsi alle 55-vuotias, tai
– olet iältäsi 65 vuotta tai enemmän.

Kokeet suoritetaan Helsingin yliopiston tiloissa Kruunuhaassa osoitteessa Siltavuorenpenger 1 A. Kokeen ajankohta voidaan sopia joustavasti aikataulujesi mukaan. Kiitokseksi osallistumisesta tutkimukseen saat Finnkinon elokuvalipun.

Ilmoita kiinnostuksesi osallistua tutkimukseen täyttämällä alla olevasta linkistä löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/80561/lomake.html

Jos et pääse yllä olevasta linkistä lomakkeelle tai sinulla on kysymyksiä liittyen tähän tutkimukseen, voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen: liikennemerkki-tutkimus@helsinki.fi tai olla yhteydessä puhelimitse +358414788702.

Kiitos mielenkiinnostasi tutkimustamme kohtaan!”