Lääkärin määräämä ajokyvyn arviointi

Ota yhteyttä

Lääkärin määräämä ajokyvyn arviointi

Omaamme kymmenien vuosien kokemuksen ajokyvyn arvioinnista. Ajokyvyn arvioinnit ajetaan autokoulun autolla ja asiakas saa itse valita käsivaihteisen- ja automaattivaihteisen auton väliltä.

Ajo palautteineen kestää noin 75 minuuttia ja ajo ajetaan monipuolisessa taajamaliikenteessä, sekä maantiellä. Ajossa kiinnitetään huomiota ajokykyyn ja liikenteessä normaaliin selviytymiseen. Lopuksi annetaan kattava palaute ajosta.

Ajon perusteella liikenneopettaja tekee lausunnon ajokyvystä. Lausunto toimitetaan suoraan ajokyvyn arviointia pyytäneelle lääkärille, sekä asiakkaalle itselleen.

Varaa oma aikasi suoraan autokoululta soittamalla numeroon: 044 768 5160

Arviointiin tullessa tarvitset mukaan ajokortin sekä lääkärin lähetteen.

Hinta 195 €

(sisältää ajotunnin, palautteen ja lausunnon)

Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä. Ajokoe suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) opetusajoneuvoksi katsastetulla ajoneuvolla.

Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 93 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.

Hinta 178 €