16.3.2020 admin

Arvoisa oppilaamme,

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille tärkeää. Seuraamme hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia koronaviruksesta, ja kerromme nyt, mihin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet autokouluissamme.

Jatkamme kaikkia ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä varmistaaksemme sen, että toimistomme, ajoneuvomme ja simulaattorimme pysyvät mahdollisimman siisteinä ja puhtaina. Tämän varmistaaksemme puhdistamme ajoneuvojemme ja simulaattoreiden kosketuspinnat desinfiointiaineilla jokaisen ajotunnin välillä. Henkilökuntamme noudattaa käsihygieniaa käsipesulla ja käsidesillä. Asiakkaillemme on myös käytössä käsidesit ja kertakäyttökäsineitä toimistoissamme.

Teoriatunnit suoritetaan turvallisesti verkossa ja luovumme toistaiseksi toimistolla pidettävistä infotunneista huomisesta alkaen. Suljemme myös osan toimistoista tartuntojen välttämiseksi. Toistaiseksi Maunulan ja Kampin toimistot ovat kiinni, mutta ajotunnit ajetaan sovitusti. Haagan ja Töölön toimistot pidetään vielä auki ja palvelemme tietysti puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Autokoulun voit aloittaa milloin vain etäteoriatunneilla.

Olemme ohjeistaneet kaikkia työntekijöitämme jäämään kotiin, mikäli heillä esiintyy  minkäänlaisia varhaisia oireita. Kannustamme kaikkia asiakkaitamme tekemään samoin ja pysymään kotona, jos he tuntevat olonsa kipeiksi.

Kiitämme ymmärryksestänne.